Navigacija | Zoom
 
Kozmo - Dečiji svemir

Kozmo - Dečiji svemir

Pogledaj lokaciju na mapi
Nušićeva 11
Stari Grad

Dečiji svemir, prva robna kuća namenjena najmlađima

 Namera je da najvećom prodavnicom u okruženju, ponudi prijatan i deci privlačan prostor sa širokim izborom igračaka, knjiga, opreme za bebe, garderobe i ostalih proizvoda za decu do 12 godina.

Kozmo je zamišljen i realizovan kao dečiji svemir u najboljem značenju reči: mesto gde će deca moći, koliko god žele, da istražuju, otkrivaju, maštaju i uživaju, a odrasli - da obnove svoju vezu sa detinjstvom.
Kozmolina od samog početka svog rada insistira, pre svega, na kvalitetu igračaka i edukaciji potrošača o tome koliko je važno omogućiti deci da se igraju originalnim igračkama koje, na prvom mestu, imaju sertifikate koji dokazuju da su testirane, pouzdane i zdrave, i koje su osmišljene tako da podržavaju razvoj dečijih potencijala stimulišući kreativnost i učenje. Otuda će takve igračke i ubuduće činiti osnovu ponude dečje Robne kuće Kozmo.

Kompanija Kozmolina je osnovana 1996. kao uvoznik Lego kocki i jedan od dva distributera kompanije Mattel, sa dva zaposlena.

Danas Kozmolina ima više od 50 zaposlenih i ekskluzivni je distributer za 14 robnih marki igračaka, vodećih svetskih proizvođača: Mattel, Lego, Crayola, Ravensburger, Zapf Creations, Vipo - neki su od njih.

Otvaranje robne kuće, Kozmo - Dečiji svemir, koja će na pet spratova imati proizvode namenjene bebama i deci do 12 godina, predstavlja kvalitativno novi sadržaj za decu i njihove roditelje. U ovom vrhunski opremljenom objektu, u samom srcu Beograda, osim izbora proizvoda za sve uzraste i ukuse u kome će se, pored vrhunskih svetskih programa dostupnih na našem tržištu, naći i ponuda domaćih proizvođača, KOZMO ima animatore koji će zabaviti male i nešto starije kupce i učini im boravak u prodavnici još prijatnijim: u prodavnici će biti organizovane igraonica, kreativne radionice, promocije novih modela igračaka, video-projekcije, druženja sa dragim licima i druga zanimljiva dešavanja. U prostorima Dečijeg svemira bebe će moći da se igraju Fisher Price igračkama, devojčice Barbie i My Scene lutkama i neodoljivim Zapf Creations bebama. Za dečake, tu su Matchbox i nepobedivi Hot Wheels autići i staze, Wader i Nikko... Lego kocke, Crayola boje i Ravensburger slagalice namenjeni su malim konstruktorima i kreativcima, a sa najnežnijim plišanim psićem Vipoom deca će pobediti svaki strah.
Planirane su stalne promotivne akcije u kojima će deca dobijati raznovrsne poklone, ali i mnoga iznenađenja za sve koji posete Kozmo - Dečiji svemir.


  

Planet Beograd ne odgovara za tačnost i istinitost podataka na PlanetBeograd.com,
datih od strane posetilaca sajta i firmi koje se nalaze u registru.
RSS Feeds
www.borishamer.com